Prijava

Vaša prijava

Bakice i dedeki iz Žireka najbolje maskirana vrtićka skupina

[]

Bakice i dedeki, odnosno maskirani mališani iz Dječjeg vrtića Žirek u Tomaševićevoj ulici, pobjednici su fašničkog natječaja 11. Turopoljskog fašnika.  Odlučili su to lajkovi na Facebook stranici Turopoljskog fašnika koje su građani mogli dati od 7. do 20. veljače. Pobjedu su djeca iz grupe koju vode odgojiteljice Melita, Danijela i Davorka odnijeli prikupivši 1.124 lajka. Na drugo mjesto, s 1.055 lajkova pozicionirala se predškolska skupina Leptirići Dječjeg vrtića Ciciban u Vidrićevoj, a na trećem mjestu je mještovita skupina djece iz Obrta za dnevnu skrb Petar Pan. Odgojiteljice Sanja i Zorica sa svojim su vrtićancima osvojili 383 lajka.

Na četvrtom mjestu su krijesnice i šumske vile mlađe jasličke skupine u Cicibanu, a na petom mjestu su slonići iz Cicibana u Ulici Vladimira Vidrića.

– Čestitke svima koji su se maskirali i sudjelovali, svim krasnim velikim i malim maškarama. Pobjednici će svoje pakete i nagrade dobiti u vrtićima, a mi se vidimo iduće godine! – poručili su iz Turističke zajednice grada Velike Gorice.

Foto: Facebook.com/Turopoljski fašnik