Prijava

Vaša prijava

Osnovana mladež MOST-a, za predsjednicu izabrana Valentina Dorotić

[]

MOST Velika Gorica osnovao je organizaciju mladih, a za koordinatoricu su izabrali 23-godišnju apsolventicu preddiplomskog studija Međunarodnih odnosa i diplomacije Valentinu Drotić. Osim nje, na osnivačkoj skupštini 21. veljače izabrali su i Tihomira Feljana za sukoordinatora te Anamariju Slojšek za tajnicu mladih MOST-a.

24.2.2021. Velika Gorica – MOST osnovao

Dorotić je predstavljajući se kazala kako se odlučila politički aktivirati jer je nezadovoljna politikom na nacionalnj i lokalnoj razini. Osim toga, jedan od motiva za uključivanje joj je bio i lošiji položaj žena u društvu.

– Apeliram na naše mlade sugrađane da nam se priključe i da zajedno uvedemo neke promjene u grad, društvo i kvart jer gdje ima volje, ima i načina. Članova mladih nema mnogo, ali simpatizera ima. U gradu Velikoj Gorici je teško javno izreći da podržavaš MOST i da si simpatizer MOST-a. Ja se nadam da će se naši mladi ohrabriti i da će nam se pridružiti – poručila je Dorotić te pozvala sugrađane da izađu na izbore u svibnju i podrže MOST-ovog kandidata dr. Ivana Bekavca.

24.2.2021. Velika Gorica – Osnovana mladež MOST-a Velike Gorice. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Osnivanje mladih MOST-a u srijedu je došao podržati i predsjednik stranke i saborski zastupnik Božo Petrov te koordinator mladih na nacionalnoj razini Filip Fiščić.

– Pred nama su velike stvari. Mi smo generacija koja dolazi i koja ima zadatak nastaviti ono što su naši očevi i djedovi započeli. Oni su se izborili za ovu domovinu, a mi bi se trebali izboriti da naša Hrvatska bude pravednije mjesto, mjesto koje će pružiti mladim ljudima da osnuju obitelj, ostanu ovdje i imaju normalan i ugodan život – poručio je Fiščić.

Osim toga, vjetar u leđa organizaciji mladih dali su i koordinator MOST-a za Veliku Goricu Damir Slojšek i kandidat za gradonačelnika i koordinator ove stranke za Zagrebačku županiju Ivan Bekavac.