Prijava

Vaša prijava

Mraclin i juniori Gorice bez pobjednika u pripremnoj utakmici

[]

Prvenstvo iako je trebalo nije započelo ovog vikenda zbog poznatog razloga – pandemije korona virusa. Još uvijek su prvenstvene utakmice dozvoljene samo za prvoligaše, drugoligaše i trening utakmice. Željno se očekuje da nižerazredna natjecanja krenu, što bi se moglo dogoditi već idućeg tjedna.
Petoligaš Mraclin u nedjelju je trebao ugostiti u prvenstvu Vatrogasac iz Zdenaca. Umjesto prvenstvene nastavljen je kontunuitet pripremnih utakmica. Mraclin je ugostio juniore Gorice, a u samom uvodnom dijelu domaća momčad je povela golom iz blizine preko Skrbina. Već u 20. minuti nakon kornera i pogotka glavom Milatovića rezultat je podebljan na 2:0. Juniori Gorice rezultat su smanjili u 36. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Banić, a siguran egzekutor s bijele točke bio je Quni. Konačan rezultat iz slobodnog udarca postavio je Džemaili koji je 60. minuti uz pomoć vratnice neobranjivo pogodio u desni kut nemoćnog Marića.

MRACLIN – GORICA (juniori) 2:2

MRACLIN. Igralište Stara graba. Bez gledatelja. Sudac: Hasanović.

STRIJELCI: 1:0 – Skrbin (4), 2:0 – Milatović (20), 2:1 – Quni (36 – 11 m), 2:2 – Džemaili (60).

MRACLIN: Dražić, Petravić, J. Domitrović, Skrbin, B. Dandić, Onić, Šikić, Cerovski, Jurić, Roginić, Milatović (još su igrali: Marić, Kolarić, M. Kos, Vidović, Koleš, J. Cvetnić, Drsput, Kovačević, Mišević). TRENER: Damir Milanović.

GORICA (juniori): Krajina, Džemaili, Drezga, Simichen, Caganić, Quni, Zebec, Vujičić, Banić, Ribarić, Isaković (još su igrali: Žuljević, Rus, Schubert, Pušić). TRENER: Mensur Mujdža.