Prijava

Vaša prijava

Anita Rajković Mravec prva žena na čelu DVD-a Ribnica

[]

Anita Rajković Mravec nova je predsjednica DVD-a Ribnica, odlučili su to jednoglasno članovi društva na svojoj izbornoj skupštini. Nakon 74 godine postojanja, društvo će tako prvi puta voditi žena.

Foto: DVD Ribnica

– Fokus mog djelovanja bit će na zajedništvu kojim ćemo, sigurna sam, ostvariti još brojne uspješne projekte. Čast mi je preuzeti ovu rolu i spremna sam ju igrati punim srcem, isključivo uz podršku svih članova upravljačkih tijela i svih članova našeg Društva – poručila je Rajković Mravec.

U upravni odbor izabrani su: Nenad Mišković kao dopredsjednik, Dubravka Kolar Janković (tajnica), Kristina Zlatović (blagajnica), Damir Mika, Tugomir Hlopec, Mario Zubek, Igor Šiprak i Magdalena Mravec.

Nakon 20 godina na tom mjestu, za zapovjednika je ponovno izabran Mario Stipetić dok će njegov zamjenik biti Stjepan Vrban, a članove još čine Miodrag Crvenković, Miroslav Krpačić, Želimir Putanec i Monika Kolar.

–  Hvala svima na novom povjerenju. Mogu samo istaknuti da ćemo nastaviti istim entuzijazmom i radom kao i do sada. Na nama je samo sa budemo još bolji – komentirao je Stipetić uz napomenu kako će vježbe svih natjecateljskih ekipa krenuti čim to dozvole epidemiološke mjere.

DVD Ribnica najavio je i kako će na Državnom natjecanju sudjelovati s pet ekipa, a vjeruju da će izboriti i plasman na Vatrogasnu olimpijadu. Inače, s jednom ženskom ekipom već su sudjelovali na Olimpijadi 2017., a osvojili su  sedmo mjesto. DVD Ribnica već pet godina za redom dobiva priznanje Vatrogasne zajednice GVG kao najuspješnije natjecateljsko društvo, a 2016. dobili su i nagradu Grada Velike Gorice.