Prijava

Vaša prijava

Znanjem o Gradskoj knjižnici do besplatnog članstva


Povodom svoje 135. obljetnice Gradska knjižnica Velika Gorica pripremila je prigodan kviz. Dvoje najsretnjih koji riješe kviz knjižnica će nagraditi jednogodišnjim članstvom u knjižnici pod ‘obljetničkim’ članskim brojevima 58/135 i 59/135 .

– Sigurni smo kako Vam riješavanje neće predstavljati problem te se isto tako nadamo da ćete odabirom točnih odgovora naučiti nešto novo o našoj knjižnici što možda do sada niste znali. Među ostalim, dgovore na postavljena pitanja možete pronaći i na webu ukoliko odlučite malo uroniti u njegov sadržaj – poručili su iz Gradske knjižnice.

Uz kviz, knjižničari su pripremili i izložbu o povijesti knjižničarstva u Velikoj Gorici. U izlogu Područne knjižnice Galženica građani će saznati odgovore na sva postavljena pitanja u kvizu, a točni odgovori mogu se pronaći i u monografiji “Gradska knjižnica Velika Gorica u lokalnoj zajednici”.

Iz knjižnice napominju kako nagrada vrijedi za prvi upis u knjižnicu, tj. za sve one koji do sada nisu bili članovi.

– Ukoliko ste naš postojeći član i dalje Vas pozivamo da ispunite kviz, uz to što ćete testirati svoje znanje o velikogoričkoj knjižnici, u slučaju osvajanja nagrade uvijek možete usrećiti nekog bližnjeg i darovati mu jednogodišnje članstvo – kažu iz goričke knjižnice.