Prijava

Vaša prijava

Uređuje se Jandriševa na Plesu, u najavi i Ulica Petra Zrinskog

[]

Jandriševa ulica na Plesu dobit će novi izgled. Novi asfalt u dužini 200 metara i četiri metra širine investicija je vrijedna 150 tisuća kuna. Nakon što su djelatnici VG Komunalca jučer postavili izravnavajući sloj, danas je postavljen i završni, a radovi će biti završeni u četvrtak, kazao je direktor VG Komunalca Jurica Mihalj.

– U ime vijeća Gradske četvrti želim se zahvaliti v.d. gradonačelniku Ačkaru što nam je uslišio i ovu molbu da preasfaltiramo ovu Jandriševu ulicu. To je samo jedna u nizu, već smo dobili i Plešku, Noršićevu, Nazorovu, a najavi nam je i mega projekt Petra Zrinskog – zahvalio je Ačkaru što brine o Plešanima Slavko Perković, predsjednik vijeća Gradske četvrti Pleso.

9.3.2021. Pleso – Asfaltiranje Jandriševe ulice. Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Iako zimska služba nije službeno završila, lijepo vrijeme nam je omogućilo da krenemo s radovima i asfaltiranjima na širem velikogoričkom području. Došao je tako red i na Jandriševu ulicu. Nakon ovoga, idemo rješavati i dugogodišnji problem Ulice Petra Zrinskog, koja za razliku od ovih ulica mora ići u potpunu rekonstrukciju, izgradnju i promjenu kompletne infrastrukture. Iz tog razloga ta tranzitna ulica, koja je jako bitna Plešanima, nije išla jer je to vrlo skupa investicija – objasnio je Ačkar.

9.3.2021. Pleso – Asfaltiranje Jandriševe ulice. Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr