Prijava

Vaša prijava

Kosničani nastavljaju uređivati svoje naselje

[]

Kad su mještani složni, ništa nije teško, a uz to i ambijent u kojem stanuju izgleda ljepše, jer kad se vrijedne ruke slože – sve se može. Godinama je ovako u Kosnici gdje vlada sloga i razumijevanje onih koji tamo žive, a pokretač svega kao i svugdje najčešće su udruge iz mjesta.
Kako i domaćice obavljaju zadnje glancanje domova pred nadolazeće blagdane, isto je učinjeno jučer u Kosnici kako bi svima, od stanovnika do slučajnih prolaznika bila lijepa, uredna i čista.
-Danas smo bili aktivni u našem mjestu, sadili smo cvijeće u košaru kod spomenika hrvatskih branitelja kako bi naše mjesto izgledalo što ljepše za uskrsne blagdane. Akciju sadnje cvijeća organizirali smo mi, no kako imamo dobru suradnju sa našim gradom te Mjesnim odborom kao i svim udrugama koje djeluju u našem mjestu, akciji sadnje su se pridružili i dogradonačelnik grada Velika Gorica Ervin Kolarec, kao i predsjednik Mjesnog odbora Goran Miličević. – istaknuli su iz KUU Turopoljska tradicija.
Cvijeće nisu morali kupiti, bilo je ono donacija zamjenika gradonačelnika Kolarca, za kojeg ističu da uvijek rado pomaže svim udrugama u mjestu, te je bio sudionik svih manifestacija koje su organizirali u Kosnici.
-Na ovom radu nećemo stati, sljedeća akcija ide te ćemo cvijeće posaditi još kod kapelice Svetog Josipa te kod raspela u Turopoljskoj ulici. – poručuju iz KUU Turopoljska tradicija.
Foto: Facebook KUU Turopoljska tradicija – Kosnica