Prijava

Vaša prijava

Meštrica zasluženo slavila u Novom Čiču

[]

U nedjelju 21. ožujka 2021. godine u Novom Čiču odigrano je 17. kolo prvenstvene nogometne utakmica 1. županijske lige istočna skupina između Meštrice iz Gornje Lomnice i Dinama Hidrel. Zasluženo su bodove osvojili bolji gosti, koji su posebno dominirali dopadljivom kombinatorikom u drugom poluvremenu, kada dinamovci gotovo da i nisu puknuli prema vratima vratara Ivana MIhalinčić (ostao bez ocjene).

U prvom dijelu utakmice Hidrel je još nekako i parirao pa je tako u 9. minuti Marko Rus pokušao dalekometnim udarcem ali neprecizno.

Efektne su bile i takozvane škarice Balenovića u 25. minuti i to je bilo sve od domaćih. Na drugo strani za Meštricu lobom je pokušao Britvec previsoko a dobro pucan slobodnjak Matanovića, vratar Mario Zagorac morao je paradom spašavati i izbaciti loptu u korner. Nakon kornera, netko od gostiju pucao je glavom a lopta je otišla malo iznad grede.

Nakon odmora totalna dominacija gostiju. Od više prigoda valja istaknuti Galovićev udarac u 51. minuti kad su pogodak spasili vratar Zagorac i vratnica. Igrala se 75. minuta a Augustić nije zabio ono što je teško ne zabiti. Ipak, Meštrica je zabila u 83. minuti. Slobodnjak je majstorski pucao Pavao Galović, lopta je silovito pogodila iz njegove perspektive lijevu vratnicu i onda se zakoprcala u suprotnom kutu mreže i bilo je konačnih 0:1. Gosti su to na kraju znali žestoko proslaviti.

 

DINAMO HIDREL  0

MEŠTRICA       1

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče) 6. Pomoćnici: Admir Hasanović (Zagreb) i Davor Merkaš (Velika Gorica). Delegat: Marko Pancirov (Velika Mlaka).

STRIJELAC: 0:1-Pavao Galović (83).

DINAMO HIDREL (4-4-2): Mario Zagorac 6,5-Zorić 6, Čurla 6, Hladni 6, Balenović 6 (od 80. Topalović-)-Đuksi 6 (od 68. Slivak-), Rus 5,5, P.Sudar 6, Jakovljević 6,5-Vukadin 5 (od 50. Kuzmić 5), Žugaj 5 (od 50. Čičak 5,5) . Trener: Mario Kajinić 5,5

MEŠTRICA (4-3-3): I. Mihalinčić–I. Šimunović 6,5, G. Mihalinčić 7, Radoš 6,5, Bartolović 6,5-Matanović 6,5 (od 58. Hanžek 6,5), Skorin 6,5 (od 88. Habuš-), Orečić 6 (od 55. Šečić 6,5)-Galović 7, Britvec 6,5, Augustić 6 (od 89. Čevid-). Trener: Matija Šimunović 7

IGRAČ UTAKMICE: Pavao Galović