Prijava

Vaša prijava

Sve za klime na jednome mjestu – u srcu grada!

[]

Prvog dana travnja navršit će se 17 godina otkako postoji velikogorička tvrtka Kli-Mart, u kojoj su rođendan proslavili dva tjedna prije, otvaranjem svoje prve poslovnice.

U dvorištu preko puta slastičarnice Memy, na nekoliko koraka od “robne kuće”, u samom centru grada, otvorilo se nešto što u Velikoj Gorici dosad nije postojalo.

– Da, ovo je jedna nova priča u našem gradu. Svatko od nas ima nekog svog servisera za klima uređaj, nekoga koga zove kad zatreba, ali nikad nije postojalo ovakvo mjesto, na kojem su klima uređaji izloženi i mogu se pogledati, upaliti, svakog od njih možemo prokomentirati… – kaže vlasnik tvrtke Danijel Martinčević.

U elegantno uređenom prostoru smjestio se nepregledan niz klima uređaja najpoznatijih brendova, poput Daikina, Haiera, Toshibe, Maxona, Samsunga… I za sve te proizvođače Kli-Mart je i ovlašteni servis, što je uvod u poseban dio priče.

– Nekakva nit vodilja naše firme je misao da se naš odnos s krajnjim korisnikom ne završava samom kupnjom uređaja. Želimo ljudima biti stalno na usluzi, voditi brigu o tome kad je vrijeme za servis, to im javljati i biti tu kad god je potrebno – ističe Martinčević, dodavši kako se tvrtka sve više okreće modernim, ekološkim trendovima, koji su u većini zemalja EU-a standard.

– Želja nam je ljude educirati da se u klimatizaciji vremena lagano mijenjaju, u razmišljanju krajnjeg korisnika. Ideje je da ključna stvar bude ušteda energije, ali i da se s takvom uređajima može vrlo učinkovito, dobro i jeftino grijati. Cilj je trošiti što manje energije, biti “zelen” koliko god je moguće i maksimalno učinkovit, a s manjom potrošnjom i računi su niži – dodao je.

Za grijanje na ovakav način postoje dizalice topline, pomoću koji se postiže velika učinkovitost. Kad se tome doda i da je moguće dobiti poticaje za kupnju uređaja najvišeg energetskog razreda, prilično je izvjesno da je ovakva vrsta grijanja budućnost.

Upravo zato je i Kli-Mart za početak odlučio častiti svoje kupce upravo u tom smjeru. Povodom otvorenja prodajnog mjesta traje akcijska cijena klima uređaja marke Haier, model Flexis, en. razred A+++/A++. Redovna cijena je 5.290,00 kuna, dok je akcijska cijena 3.899,00 kuna.