Prijava

Vaša prijava

Župan Kožić najavio energetsku obnovu Doma zdravlja Velika Gorica

[]

Nakon što je energetski obnovljena glavna zgrada ispostave Doma zdravlja Zagrebačke županije u Jastrebarskom, kompletno renoviran, uređen i opremljen medicinski laboratorij, prostor fizikalne terapije u dvorišnoj zgradi, na red je došla i ambulanta posebnog dežurstva koja je u petak svečano otvorena, a za čiju je renovaciju i opremanje uloženo 837 tisuća kuna. Sve investicije financirala je Zagrebačka županija.

Ova jaskanska ambulanta jedan je od osam punktova posebnog dežurstva u Zagrebačkoj županiji kojim se želi smanjiti dodatni pritisak na hitnu medicinu, a stanovnicima je dostupna subotom od 15 do 20 sati te nedjeljom i blagdanima od 8 do 20 sati. U svih 8 ambulanti godišnje se napravi oko 25.000 pregleda.

Župan Stjepan Kožić je najavio tom prilikom i nove energetske obnove zgrada ispostava Doma zdravlja u Ivanić-Gradu, Velikoj Gorici i Samoboru.

– Dokumentacija je spremna i vjerujem da će i ova tri Doma zdravlja biti energetski obnovljena baš kao što smo uredili Jasku, Zaprešić i Vrbovec – zaključio je župan.