Prijava

Vaša prijava

Uspješan nastup goričkih maratonaca u Osijeku

[]

U subotu je u sklopu Osijek Ferivi polumaratona održano ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, na kojem je Maraton klub Velika Gorica nastupio sa ženskom i muškom ekipom.

“Od naših predstavnica ljepšeg spola prva u cilj ulazi Lana Pečnik s vremenom 1:44:36 te se pozicionira na 15. mjesto u kategoriji Ž35. Odmah nakon nje ciljem prolazi i Sanja Klarin s vremenom 1:52:59, zauzima 27. mjesto kod seniorki te postavlja svoj novi osobni rekord za više od 15 minuta. Treća članica našeg tima je bila Renata Horvatek, koja se s vremenom 1:56:45 penje na brončanu poziciju u kategoriji Ž55”, objavili su iz našega kluba, pa dodali:

“Kod naših muški predstavnika utrku od 21,1 km je najbrže istrčao Bruno Škrinjarić u vremenu 1:14:07 te se penje na 10. mjesto kod muških seniora i postavlja svoj novi osobni rekord za više od dvije minute. Nakon njega ciljnom ravninom prolazi i Martin Pečnik, koji se s vremenom 1:28:45 penje na 14. mjesto u kategoriji M40 i postavlja svoj novi osobni rekord. Naš maratonac Danijel Trgovac utrku zavšava za 1:34:27, čime se plasirao na 31. mjesto u kategoriji M40.”

Goričkim maratoncima sad slijedi veoma kratak odmor, jer već sljedećeg vikenda slijedi nastup na Prvenstvu Hrvatske na 10.000 metara, na stazi u Zagrebu te na 1. kolu Hrvatske atletske lige sjever (HALS) u Čakovcu.

“Koristimo ovu priliku za zahvalimo Zajednici športskih udruga grada Velika Gorica na logističkoj pomoći oko organizacije puta te naravno Maraton klubu Hrvatski sokol iz Osijeka koji je, u ovo veoma izazovno doba, uspio organizirati jedan fenomenalan atletksi događaj”, zaključili su iz Maraton kluba Velika Gorica.