Prijava

Vaša prijava

Wine EnoGastro Vip Event – Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

[]

Wine Vip Event održat će se i petu godinu za redom, ali ove godine pod nazivom Wine EnoGASTRO Vip Event. Agencija RICERCA MERCATO, organizator ovih jedinstvenih događanja, ističe kako je osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca edukacija, podizanje kvalitete usluge i ponude i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Osim u izvrsnim edukacijskim radionicama i predavanjima, gosti će moći degustirati proizovde od izlagača te dogovoriti potencijalnu surdanju. Partneri projekta su Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora, a Ministarstva turizma i Ministarstvo poljoprivrede RH su pokrovitelji.

Događaji će se održat tijekom lipnja ove godine u 5 gradova: RIJEKA 02. lipnja (02.06.), ZADAR 09. lipnja (09.06.), POREČ 17. lipnja (17.06.), SPLIT 23. lipnja (23.06.) i ZAGREB 01. srpnja (01.07.2021.).

Vjerujemo kako će Wine Enogastro Vip Event biti uspješan i ove godine te da će pomoći pri poboljšanju usluge i ponude turizma i ugostiteljstva i da će poslati pozitivnu energiju turističkim djelatnicima.