Prijava

Vaša prijava

Gradski vijećnici i kandidat za gradonačelnika Ivo Jelušić obišli dječji vrtić u izgradnji

[]

Gradski vijećnici Grada Velika Gorica SDP-ovi Marijo Zdelar i Katarina Šeravić Lovrak te HSS-ov Igor Horvačić, u pratnji kandidata za gradonačelnika Ive Jelušića obišli su dječji vrtić u izgradnji u Maloj Buni.

– Radujemo se svakom novom projektu i svakom novom mjestu u vrtićima našeg grada. Ovaj vrtić kao i svi drugi objekti, radi se novcima ovoga grada, odnosno građana Velike Gorice. Za ovaj vrtić i mi vijećnici podigli smo ruku i glasali da se on izgradi – kazali su vijećnici.

Nadodali su da je prije nekoliko dana ovaj objekt u izgradnji posjetio i aktualni v.d. gradonačelnika, sam, kao da je ovo projekt jednog čovjeka ili jedne stranke.

– Ovaj projekt je projekt svih nas i radi se novcima svih građana Velike Gorice. Zato smo ga i obišli jer želimo vidjeti kako napreduje i radujemo se njegovu završetku – rekao je SDP-ov Marijo Zdelar.

Ivo Jelušić izjavio je da kada postane gradonačelnik, obilazit će i pratiti izgradnju svih gradskih projekata i uvijek pozivati sve gradske vijećnike bez obzira iz koje su stranke, sve vijećnike iz mjesnih odbora kao i građane gdje se to nalazi.

– To će biti naši zajednički projekti koji će se graditi našim zajedničkim novcima! Neću nikada prisvajati zasluge koje mi ne pripadaju samo za sebe niti se kititi tuđim, to jest zajedničkim perjem – rekao je Jelušić.


Samo 'nula' protiv Varaždina

Od utorka poskupljuje benzin, a cijena dizela pada