Prijava

Vaša prijava

Šarenilo boja za bolje raspoloženje: Mladi na Tuđmancu pripremaju dan posvećen umjetnosti

[]

Povodom svjetskog dana umjetnosti, Gorički klub mladih postavit će veseli štand u Parku dr. Franje Tuđmana. U petak od 13 do 18 sati, za velike i male, pripremit će stolove namijenjene raznim aktivnostima, od slikanja vodenim bojama i pastelama, izrađivanja i ukrašavanja čestitki, do isprobavanja malih elektroničkih instrumenata.

– Također smo pripremili i antistres bojanke za odrasle koje odrasli i roditelji mogu bojati u kafićima dok su djeca za stolom i bave se svojim aktivnostima, ali ih naravno mogu bojati i s nama – kazala je Sara Kajgana Raga, voditeljica Goričkog kluba mladih.

Na dva velika platna posjetitelji će moći ostaviti otisak svoje ruke, a platna će članovi Goričkog kluba mladih izvjesiti u svom klubu i tako u prostor unijeti malo šarenila.

– Poznato je da bojanje opušta mozak, stoga pozivamo sve da sudjeluju u glazbenim i slikarskim umjetnostima i prošire svoj kreativni svijet. Pridružite se nama u bojama do sreće! Pozivamo sve građane da iskoriste lijepi petak i pridruže nam se u obilježavanju svjetskog dana umjetnosti – dodala je Kajgana Raga.