Prijava

Vaša prijava

Prometnice u Velikoj Mlaki i Selnici u novom ruhu

[]

Stanje prometnica, pitanje kada će biti sanirane, napravljene jedno je od najčešćih pitanja koja postavljaju naši sugrađani.Budući je u tijeku najveći projekt na našem području, a riječ je o Aglomeraciji Velika Gorica, mnoge od tih prometnica novo ruho dobile su ili će tek dobiti po završetku radova. Da stanovnici u Velikoj Mlaki i Selnici mogu odahnuti pokazao je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar koji je jučer i danas obišao radove u spomenutim naseljima.

-Svim raspoloživim resursima asfaltiramo prometnice obuhvaćene projektom Aglomeracija Velika Gorica. Nema stajanja dok se prometnice ne dovedu u red. Ovim putem zahvaljujem građanima na razumijevanju i strpljenju. – napisao je Ačkar na svom Facebook profilu.

U Velikoj Mlaki radi se u Teslinoj, Waingarterovoj i Ulici Vlatka Mačeka gdje se završava priprema podloge, a asfaltiranje je predviđeno naredni tjedan. Trg Majke Hrvatice bi trebao biti odrađen nakon navedenih ulica, a Ulica Svete Barbare trebala bi biti asfaltirana do 15.svibnja ove godine.

U Selnici se sve sporedne ulice planiraju asfaltirati do prvog svibnja ove godine.

Galerija fotografija: