Prijava

Vaša prijava

Vani je novi Reporter: Kuturna turistkinja, ‘tetak u vrtiću’, muzej sporta i ostalo

[]

Tko je tko među kandidatima za gradonačelnika, odakle dolaze i čime su se dosad bavili ljudi koji žele voditi naš grad? Kako će funkcionirati velikogorički poduzetnički inkubator, što će se ovim ulaganjem postići? Tko su Velikogoričani u utrci za mjesta zamjenika župana Zagrebačke županije, kakve su njihove priče? Što je to kulturni turizam i kakve veze ima Amsterdam s turopoljskom arhitekturom? Kako se osjeća i kako funkcionira jedan od samo dvojice muških odgajatelja u velikogoričkim vrtićima? Čije će ime nositi Muzej velikogoričkog sporta, koji se otvara u novim prostorijama gradske Zajednice sportova? Što se događa s HNK Goricom, kakvo je stanju u nižim ligama, kakvi su košarkaši u predvečerje doigravanja?

Na sva ta pitanja odgovore nudi novi besplatni Reporter, koji je od četvrtka na velikogoričkim ulicama u svom 403. izdanju.

Dobar dio prostora dobili su, naravno, lokalni izbori koji su pred nama, pa smo tako, između ostaloga, doznali i koja je lokacija rekorder po broju birališta u Velikoj Gorici… No pokušali smo u ovom predizbornom vremenu i donijeti poneku ljudsku priču, uključujući i onu o poznatoj goričkoj volonterki i humanitarki, koja sa svojom udrugom spašava pse i – ježeve!

Ako naletite, uzmite Reporter, prelistajte ga…