Prijava

Vaša prijava

Barbara Županić kanidatkinja MOST-a za zamjenicu gradonačelnika

[]

Barbara Županić kandidatkinja je MOST-a za zamjenicu gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Ovu 28-godišnju novinarku, koja je diplomirala međunarodne odnose i diplomaciju podržali su i MOST-ovi partneri – HSP i Neovisni za Hrvatsku. Županić je odrasla u Gorici, a bila je i članica ŽOK Azena koji joj je, kako je istaknula, podario neprocjenjivo iskustvo timskog okruženja. Trenutno je zaposlena u odjelu dostavne službe u međunarodnim odnosima te radi kao novinarka.

24.4.2021. Velika Gorica – MOST predstavio Barbaru Županić kao kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

– Sve što radim u životu jest s ciljem da svijet učinim barem malo boljim mjestom za svog šestogodišnjeg sina Vitu. No, ne treba svijet, dovoljno je izaći ispred svoje zgrade ili kuće, u svoju lokalnu zajednicu i zato ja stojim ovdje ispred vas. U ovom fantastičnom društvu koje zaista želi ovaj grad učiniti boljim i kojem je poštenje iznad svega. Umorna sam od dviju momčadi koje samo izmjenjuju dresove i čija je igra već dugi niz godina neučinkovita. Vrijeme je za novu ekipu, vijeme je za MOST! Velika Gorica ne igra svoje najbolje utakmice, još. Neću vam davati politička obećanja, nego ću reći u što vjerujem. Vjerujem u ove ljude oko sebe i da Goricu zaista možemo učiniti boljom. Vjerujem da ćemo uvesti reda u gradske službe, vjerujem da nam ZET neće više prodavati svoje preskupe, zastarjele i ekološki neprihvatljive prijevozne oblike – kazala je Županić te dodala kako će uvesti načelo transparentnosti te učiniti proračun Grada dostupnim javnosti.

24.4.2021. Velika Gorica – MOST predstavio Barbaru Županić kao kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hrMOST-ova kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika želi uvesti produženi dnevni boravak u škole, kao i bolju ishranu te djeci omogućti ljetne edukacije. Obećala je i kako će u njoj i Ivanu Bekavcu poduzetnici pronaći partnere koji će im olakšati ostvarenje poslovnih snova.

– Kao profesionalna odbojkašica i sportašica, mogu vam obećati i kako će se sport u ovom gradu zaista podići na jednu višu razinu, pogotovo u rekreacijskom dijelu – kazala je Županić na predstavljanju jutros na Tržnom centru i zaključila: “Vjerujte u nova lica Gorice, pokonite nam povjerenje i dajmo Gorici novo lice.”

24.4.2021. Velika Gorica – MOST predstavio Barbaru Županić kao kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

– Ova mlada Velikogoričanka je stručnjakinja u politologiji i diplomaciji, uspješna je i u sportu te je ujedno i TV novinarka. Široki raspon interesa ukazuje na njene kapacitete i zahvaljujem joj što je prihvatila kandidaturu. Uvjeren sam da ćeš u narednom mandatu pokazati svoje sposobnosti, znanje te mogućnosti i Gorica će doživjeti onu promjenu koju treba doživjeti – kazao je kandidat za gradonačelnika Ivan Bekavac.

Dodajmo i kako su gorički MOST-ovci osudili napad na volonterke MOST-a, Magdalenu i Leu, koji se jučer dogodio u Zagrebu.