Prijava

Vaša prijava

Iva Mišković u polufinalu Samobor Opena, pojedinačno i u paru

[]

Predsjednik i trener Teniskog kluba iTeam Velika Gorica Miha Troha podsjetio nas je da je dolaskom proljeća otvorena i teniska sezona na otvorenom. Aktualna epidemiološka situacija je velika zapreka održavanju turnira na otvorenom, ali poneki organizatori ipak  uspiju realizirati natjecanje. Tako je pretprošlog vikenda (17. do 19. travnja) održan turnir ”OP TK Samobor do 18 godina”, na kojem je igrala i Iva Mišković, članica TK iTeam Velika Gorica.

26.04.2021. Velika Gorica. Iva Mišković u polufinalu teniskog turnira u Samoboru. Foto: TK iTeam

Njena trenerica Barbara Rajić je istakla: – Iva je bila rangirana kao četvrta nositeljica u pojedinačnoj konkurenciji od ukupno 24 igračice. To je bio jak turnir 3. ranga s najboljim igračicama tog uzrasta i moram reći kako sam ponosna na Ivin plasman u polufinale i osvajanje pehara. Iva je u prvom kolu bila slobodna, u 2. kolu pobijedila je Miu Mišić (6:3, 6:3), u napetom četvrtfinalu bila je bolja od Sare Stojanović u dva ‘gusta’ seta – 7:6(5), 7:5. Polufinalni meč izgubila je (3:6, 2:6) od prve nositeljice turnira Brune Maričić.

Iva je u parovima nastupila sa stalnom partnericom Stellom Knez (TK Split 1950). U četvrtfinalu pobijedile su par Ivana Magdalena Vuletić – Dina Gladan (Split), ali su u polufinalu morale priznati premoć paru Ria Derniković Novaković – Luna Ivković (iTeam).

Turnir je poslužio Ivi Mišković kao vrlo jaka priprema za prvenstvo Hrvatske do 18 godina (Split, 01. do 06. svibnja 2021.).

Galerija fotografija