Prijava

Vaša prijava

Krešimir Ačkar predao više od tri tisuće potpisa za kandidaturu za gradonačelnika

[]

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica Krešimir Ačkar, u pratnji nezavisnog kandidata za zamjenika gradonačelnika Nevena Karasa, danas je Gradskom izbornom povjerenstvu predao gradonačelničku kandidaturu te kandidacijsku listu koalicije HDZ-BM365-HSU-HSLS-NL S.Kožić za Gradsko vijeće grada Velike Gorice. Na isti je 3.171 potpis podrške građana.

Lista za Gradsko vijeće sačinjena je ne samo od članova HDZ-a i koalicijskih partnera, već su na njoj i brojni nezavisni kandidati.

– Smatram da je ovo jedna od najboljih lista Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera u povijesti. Kada pogledate imena svako ime odiše velikogoričkom pričom. Na kandidacijskoj listi nalazi se raznolika struktura ljudi, sastavljena je od uglednih Velikogoričana koji uistinu zaslužuju biti predstavnici i glas svoga naroda u voljenom gradu i metropoli našega Turopolja- istaknuo je Krešimir Ačkar uz zahvalu sugrađanima na potpori.

Iz HDZ-a su podsjetili i kako je Ačkar već četiri mjeseca na čelu grada kao v.d. gradonačelnika te kako je funkciju preuzeo u kriznim vremenima.

– Sve mjere i sve radnje koje smo poduzeli bile su uistinu nešto što pokazuje suživot i življenje radnog dana 12 do 16 sati sa svojim sugrađanima i ja se nadam da će to sugrađani prepoznati. Nastavljamo i dalje ritmom koji smo si zadali u svojoj kampanji, a to je da se nećemo osvrtati niti jednom lošom riječi na naše protukandidate nego afirmativno, radom i pošteno, predstavljati sve za što se zalažemo, a građani će svoj sud donijeti na izborima – zaključio je Ačkar.

Osim toga, HDZ je objavio i listu za Gradsko vijeće. Na listi su: Krešimir Ačkar (nositelj liste), Ivan Rak, Jurica Mihalj, Zvonko Kunić, Lana Krunić, Anri Targuš, Tomislav Lukšić, Tajana Amšel Zelenika, Juraj Odrčić, Dalibor Mrakovčić, Milivoj Dijanežević, Marjana Kuliš, Darko Bekić, Mario Cvitan, Mislav Krvavica, Mihael Grdenić, Vedran Zobec, Mateja Kalisar, Stjepan Kovačević, Zlatko Turković, Stipo Duvnjak, Zlata Filipović, Ivana Belošević, Tomislav Krešimir Hubak, Slavko Perković, Mario Golubić i Nenad Črnko.