Prijava

Vaša prijava

Plenković podržao kandidate HDZ-a na izborima u Zagrebačkoj županiji

[]

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković sastao se u petak u Velikoj Gorici sa kandidatima svoje stranke, ali i koalicijskim partnerima, u Zagrebačkoj županiji te gradovima i općinama Zagrebačke županije kako bi ih podržao u njihovim kandidaturama na lokalnim izborima. Na kavu s Plenkovićem su, osim kandidata za gradonačelnika Gorice Krešimira Ačkara i kandidata za zamjenika Nevena Karasa, došli su i kandidat za župana Stjepan Kožić, kandidati za zamjenike žuapana Ervin Kolarec i Damir Tomljenović, te ostali gradonačelnici i načelnici općina u Zagrebačkoj županiji.

-Podržavam Krešimira Ačkara za gradonačelnika Velike Gorice, čovjeka koji se dokazao i u ranijim mandatima i koji će s novom energijom i programom dati doprinos razvoju ovog grada koji ima sada gotovo 80 tisuća stanovnika – poručio je Andrej Plenković te kazao kako je uvjeren i kako će župan Stjepan Kožić ponovno dobiti potporu građana za još jedan mandat na čelu županije.

Saborski zastupnik  i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Gorice Krešimir Ačkar zahvalio je Vladi na podršci.

– Kada je teško, tada se poznaju prijatelji, a nama je tada bilo jako teško i dobili smo ruku potpore, rješenj za situacije koje sami ne bi nadišli. Dobili smou protekla četiri mjeseca preko 32 milijuna kuna potpore od Vlade i europskih fondova. Grad Velika Gorica uistinu postaje ono što naš svaki Turopoljac i Velikogoričanin želi, a to je najpoželjnije mjesto za življenje u Republici Hrvatskoj –  rekao je Ačkar.

Uvjeren u pobjedu na predstojećim izborima je i aktualni župan Stjepan Kožić. Kaže kako su za uspijeh županije zaslužni projekti, a i u narednom razdoblju Kožić ih planira nastaviti.

– To su projekti koji su realni koji će se dogoditi, to nisu priče, a da je tako govori ono što smo dosad radili. Uz to, velik broj naših načelnika i gradonačelnika, sa svojim programima, će biti ti koji će ne samo nastaviti mandate, nego i značajniji broj koji trenutno nisu, ali u budućem vremenu na izborima 16. svibnja to će postati. I to zato što rade i što se orijentiraju na realizacije svih tih programa, poboljšat će kvalitetu života u svim našim općinama i gradovima, i bit ćemo jedna od najrazvijenijih županija u Republici Hrvatskoj – zaključio je Kožić.

Galerija fotografija