Prijava

Vaša prijava

Ervin Kolarec u Vukovini uveličao polufinale kup natjecanja za juniore

[]

Prekrasno svibanjsko popodne (srijeda, 12. 05.) na igralištu Jelačića u Vukovini. Igrano je polufinale kup natjecanja NSVG za juniore a sastali su se domaći Jelačić i nade prvoligaša Gorice. Gorica je stigla u kombiniranom sastavu ali i takva bila je apsolutni favorit.

Zanimljivo ali pomalo i svečano bilo je prije utakmice. Sve prisutne iznenadio je nazočnošću Ervin Kolarec, dogradonačelnik Velike Gorice ali i kandidat za budućeg dožupana Zagrebačke županije. Ervin je osvjedočeni prijatelj sporta a ranije i sam nogometaš nekoliko renomiranih klubova iz Turopolje ali i šire. Jelačiću je donirao nogometnu opremu koju je uručio mladim nogometašima i prisutnom predsjedniku kluba Saši Matejčić.

Nakon službenog dijela, Kolarec se tijekom utakmice u opuštenoj atmosferi družio s prisutnim ljubiteljima nogometa a posebnu pažnju privuklo je oslikano pročelje na ulazu u nogometni hram vukova iz Vukovine. Dominiralo je veliko, gotovo umjetničko djelo Bana Jelačića na konju, simbolu kluba, ali i grb. Fotografijom smo ovjekovječili spomenuto uz živuću legendu kluba Josipa Matejčić. Koje li simbolike, Joža je nogometno rušio sve pred sobom baš u stilu našeg Bana čije ime klub nosi. Utakmica juniora? Očekivano Gorica je dominirala i slavila 5:1 ulazak u finale gdje je i Turopoljac nakon 1:0 pobjede nad Kurilovcem.

JELAČIĆ 1

GORICA  5

VUKOVINA Igralište Jelačića. Sudac: Luka Kelihar. Pomoćnici: Katarina Čulumović i Tihomir Bratković. Delegat: Zlatko Petrac (svi iz Velike Gorice).

STRIJELCI: 0:1-Vukčević (19), 0:2-Artuković (22), 0:3-Gajić (66), 0:4-Artuković (70), 1:4-Mahin (80), 1:5-Đopar (85).

JELAČIĆ: Marković, Malbašić (od 61. Mahin), Matković, Anđel (od 61. Maršić), Karaula, Antonio Nikić (od 55. Zirdum), Memić (od 75. Tačković), Harambašić, Polić, Jurić (od 46. Vidić), Ilijević. Trener: Marin Rakuljić.

GORICA: Halilić, Sim (od 67. Đopar), Terseglav (od 67. Glasnović), Banić, Krznarić, Artuković, Caganić, Klarić, Matić, Vukčević, Gajić (od 67. Jug). Trener: Sven Raić.