Prijava

Vaša prijava

Ivo Jelušić uoči nedjeljnih izbora: Građani Gorice, na vama je odluka kakav grad želite!

[]

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Ivo Jelušić održao je u četvrtak konferenciju za medije na kojoj se obratio građanima uoči nedjeljnih lokalnih izbora. Uz njega su bili i kandidati za Gradsko vijeće koalicijske liste SDP-HSS-GLAS, čiji je Jelušić i nositelj.

– Na ovim izborima birate kakav grad želite, odnosno što da vlada ovim gradom. Želite li sposobnost ili HDZ-ovu podobnost, želite li stručnost ili uhljebništvo, želite li ravnopravnost i jednakost šansi za sve ili privilegiranost uske stranačke oligarhije HDZ-a i njegovih podrepaša. Želite li slobodu da možete slobodno govoriti, pisati i kritizirati ili strah, skrivanje, šaputanja i šutnju – rekao je kandidat za gradonačelnika Velike Gorice.

– U nedjelju birate želite li iskreno iznošenje stavova i kritike konkurenata ili neiskreno i podmuklo govorenje kako ništa loše nećete reći o protukandidatima, a radit ćete podmuklo ispod žita, sve obrnuto od toga, pokušavati prijetiti, zastrašivati i dati plaćenicima da zovu građane Gorice i govore protiv protukandidata – ustvrdio je Ivo Jelušić i zapitao se žele li građani i dalje vjerovati lažnim obećanjima.

13.5.2021. Velika Gorica – Završno obraanje građanima kandidata za gradonačelnika koalicije SDP-HSS-GLAS Ive Jelušića. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

– Želite li vjerovati lažnim obećanjima opet kao i prije četiri godine, o besplatnim vrtićima, a svojim očima vidjeti da ti isti vladaju već godinama i nisu to napravili. Zašto im opet vjerovati? Želite li promjenu i uvođenje reda ili grad opterećen klijentelizmom i ozbiljnim sumnjama u kriminal i korupciju? Građani Gorice, na vama je odluka kakav grad želite! – kazao je Ivo Jelušić te pozvao građane da u nedjelju izađu na birališta i daju glas njemu i njegovoj zamjenici Brankici Žugaj, kao i listama koalicije SDP-a, GLAS-a i HSS-a.