Prijava

Vaša prijava

StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene


startupit
Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 9. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanja Software tester.

Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a, traje 5 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave od 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 3 mjeseca. Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Najbolji kandidati bit će pozvani na razgovor u tvrtke koje će odabrati ukupno 9 polaznika. Iako je primarni cilj ovog programa edukacija i stjecanje iskustva, većina polaznika koji uspješno završe program ostaju raditi u mentorskoj tvrtki.

Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori renomirane IT tvrtke. Planirani početak edukacije je početkom svibnja.
Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 27. ožujka 2023. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098 469 426.