Prijava

Vaša prijava

Krešimir Ačkar, novi gradonačelnik Velike Gorice: Ne želim bježati niti od jednog obećanja kojeg smo dali tijekom izborne kampanje

[]

krešimir ačkar

Nakon uzbudljive završnice izbora za gradonačelnika Velike Gorice medijima se obratio Krešimir Ačkar (HDZ), novi gradonačelnik našeg grada. On je to mjesto osvojio već nakon prvog kruga s osvojenih 50,10 posto glasova.

– Želim poslati pomirbenu poruku. Velika Gorica je ispred svake ideologije i ispred svake stranke. Iskreno se ispričavam za sve što je obećano, a što nisu uspjeli realizirati prethodnici. Imamo najbolju volju da i to napravimo. Zahvaljujem i čestitam svim strankama koje su sudjelovale na ovim izborima i protukandidatima koji su se natjecali za mjesto gradonačelnika Velike Gorice. Rekao sam da nikada neću reći niti jednu lošu riječ o svojim protukandidatima, pa to nisam niti rekao. Moramo također biti podrška našim sugrađanima koji se odluče imati više djece. Ne želim bježati niti od jednog obećanja kojeg smo dali – kazao je novi gradonačelnik Krešimir Ačkar pozivajući da se pričekaju konačni službeni rezultati i zaključio je:

– Naša stranka je Velika Gorica!

Ačkar i ekipa koja je pobijedila na izborima / Foto: Matej Crnogaća

Objava Krešimir Ačkar, novi gradonačelnik Velike Gorice: Ne želim bježati niti od jednog obećanja kojeg smo dali tijekom izborne kampanje pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.