Prijava

Vaša prijava

Traži se 256 radnika i radnica u Velikoj Gorici: Na zračnoj luci otvoreno 61 radno mjesto, posla ima i u Hrvatskoj pošti, trgovinama, na građevini…

[]

radno mjesto

Trenutačno je otvoreno 105 oglasa na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje kojima poslodavci traže 256 djelatnika i djelatnica za razne poslove u Velikoj Gorici. Najviše ih trenutačno traži tvrtka Međunarodna zračna luka Zagreb – Zemaljske usluge koja ima otvoreno 61 radno mjesto.

Od toga na zagrebačkom aerodromu traže 10 čistača ili čistačica, no taj je oglas otvoren još samo danas, u subotu. Također se traži deset viličarista, isto toliko referenata za putničke usluge, referenata za poslove putničkog servisa, radnika sortirnice i transportnih radnika. Još je jedno radnom mjesto otovoreno za poslove referenta za upravljanje odnosa s klijentima.

I dalje je velika potražnja za građevinskim radnicima raznih specijalnosti u Velikoj Gorici, što i ne treba čuditi obzirom na građevinski bum koji u našem gradu traje već nekoliko godina. Primjerice, tvrtka Bauelektro traži deset građevinskih radnika za poslove u našem gradu.

Traženi su i metalski radnici pa tako gorička tvrtka Sever-Trade traži 20 metaloprerađivačkih radnika raznih specijalnosti.

I dalje je potraga i za zaštitarima za objekte u Velikoj Gorici, a najviše ih, čak deset, traži tvrtka Securitas Hrvatska.

Slobodna radna mjesta ima i Hrvatska pošta, koja, među ostalim, traži i dva poštara ili poštarice za raznošenje poštanskih pošiljaka u našem gradu. I dalje su brojna radna mjesta otvorena u goričkim trgovinama, traži se i više radnika u ugostiteljstvu, te na poslovima skrbi za naše starije sugrađane. Ponuda poslova je solidna, pa se čini da bi gotovo svatko mogao naći slobodno radno mjesto u Velikoj Gorici.

Objava Traži se 256 radnika i radnica u Velikoj Gorici: Na zračnoj luci otvoreno 61 radno mjesto, posla ima i u Hrvatskoj pošti, trgovinama, na građevini… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.