Prijava

Vaša prijava

Pogledajte video: Vožnja Velikom Goricom u kojoj početkom travnja pada snijeg kao da smo usred zime

[]

snijeg

Prvu subotu u travnju u Velikoj Gorici obilježio je gust snijeg koji je doslovno padao, kako bi se u narodu reklo, u krpama. Potvrdile su se time najave Državnog hidrometeorološkog zavoda prema kojima će prvi travanjski vikend i na našem području obilježiti pravo zimsko vrijeme.

Upravo zbog takvih vremenskih neprilika pojačano oprezni moraju biti sudionici u prometu. Vidljivost je, naime, smanjena, a ceste su skliske. I gorička Zimska služba je u pripravnosti. Kako je bilo voziti Velikom Goricom u ovim uvjetima pogledajte OVDJE.

– Zimska služba je u stanju pripravnosti, zasad nije bilo potrebe za intervencijama i ne očekuju se nikakvi problemi budući da je temperatura u plusu. Ako bude potrebe, dežurni voditelj će ekipe poslati na teren – kazao nam je predsjednik Uprave VG Komunalca Jurica Mihalj.

Već sutra, najavljuju u Državnom hidrometeorološkom zavodu, snijeg na našem području trebao bi postati jučerašnja vijest. No, najniže temperature mogle bi se malo spustiti ispod ništice. Evo prognoze:

U nedjelju se očekuje većinom oblačno i uglavnom suho. Prema kraju dana djelomično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najniža temperatura između -1 i 2, a najviša od 7 do 9 °C.

 

Objava Pogledajte video: Vožnja Velikom Goricom u kojoj početkom travnja pada snijeg kao da smo usred zime pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.