Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše i Gorični u humanitarnoj akciji za Josipu Smolčić prikupili više od 17.000 kuna

[]

buvljakuše

U humanitarnoj akciji „Putovanje za život“, koju su organizirale Buvljakuše za Josipu Smolčić, prikupljeno je 17.005 kuna. Cjelodnevna akcija organizirana je u subotu kod Pučkog otvorenog učilišta i privukla je veliki broj naših sugrađana koji su mogli kupiti odjeću, igračke, slastice, družiti se i dobro zabaviti.

– Dragi naši, ovim putem želimo se zahvaliti svim našim partnerima koji su prepoznali vrijednost ove akcije, te nesebično pomogli u realizaciji. Sakupljeno je velikih 17.005 kuna!!

Nebrojeno puta prije, a i sad, Goričani su pokazali svoje veliko srce i hvala vam što ste disali s nama kao da smo jedno. Čast je živjeti s vama pod istim nebom jer uz vas mislimo da možemo sve. Posebna zahvala Gradu Velika Gorica na podršci, a ako smo nekoga izostavili iz ovog velikog popisa, ovim putem se unaprijed ispričavamo jer je spisak poduži.

Još jednom veliko hvala … već sad se radujemo idućoj akciji i zajedničkom druženju – napisale su Buvljakuše na Facebooku.

Sav prihod namijenjen je za kupovinu automobila koji će biti prilagođen Josipinim potrebama jer je cilj da ona postane mobilna.

buvljakuše

Objava Buvljakuše i Gorični u humanitarnoj akciji za Josipu Smolčić prikupili više od 17.000 kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.