Prijava

Vaša prijava

Na Humanitarnom buvljaku za Josipu Smolčić prikupljeno nevjerojatnih 17 tisuća kuna!

[]

Ove subote, 11. lipnja, u parku dr. Franje Tuđmana bilo je pjesme, plesa, igranja, skakanja, dobre hrane, ali i odličnih krpica koje su se prodavale. Sve se to događalo s jednim jedinim ciljem- da se našoj sugrađanki Josipi Smolčić pribavi dovoljno sredstava i pripomogne oko nabavke adekvatnog vozila.

Kako nam javljaju Buvljakuše, na koje rijetko tko nije ponosan, na Humanitarnom buvljaku, zahvaljujući svima koji su velikodušno donirali, prikupljeno je nevjerojatnih 17 tisuća kuna!

I same Buvljakuše poručuju kako je ovo maleni korak za nas pojedinačno, ali zaista velik i značajan korak za našu Josipu. Ne zaboravimo i na brojne druge akcije koje Buvljakuše redovito provode s raznim humanitarnim ciljevima, a kako su nam u razgovoru rekle, ovdje ne namjeravaju stati, a posebice sada, kada je pandemija napokon završila.

Više o našim velikim humanitarkama, dragim Buvljakušama, možete pogledati u našoj emisiji koju smo snimali ususret velikom humanitarnom događaju.

🙂

 

 

Objava Na Humanitarnom buvljaku za Josipu Smolčić prikupljeno nevjerojatnih 17 tisuća kuna! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Terenska nastava iz Njemačkog jezika