Prijava

Vaša prijava

Mladež DVD-a Ribnica ide na Vatrogasnu olimpijadu: Dobili novčanu donaciju od Vatrogasne zajednice i Grada za nabavu potrebne opreme

[]

Mladež DVD-a Ribnica ostvarila je povijesni uspjeh. Nakon što je ženska seniorska ekipa već ranije osigurala nastup na Vatrogasnoj olimpijadi, to je isto prošloga tjedna pošlo za rukom i ekipi muške mladeži. Ovaj jedinstveni uspjeh bio je povod svečanog prijema u prostorima JVP Velika Gorica, gdje su ih ugostili prvi ljudi Grada i Vatrogasne zajednice.

– Ovdje smo u punom sastavu kako bismo vam pokazali koliko nam je ovo važno i koliko smo ponosni na vas. Između ostalog, i zbog vas je Velika Gorica prepoznata kao grad vatrogastva. Kvaliteta nikad nije slučajna, a vaši uspjesi plod su velikog rada i truda – poručio je gradonačelnik Krešimir Ačkar u društvu svojeg zamjenika Nevena Karasa te predsjednika Gradskog vijeća Darka Bekića.

ribnica

Prvi čovjek naše Vatrogasne zajednice Dalibor Mrakovčić bio je posebno sretan i ponosan na ovaj jedinstveni uspjeh.

– Zahvaljujem vam na svemu jer je riječ o povijesnim uspjesima naše vatrogasne mladeži. Mi u Zajednici jako smo ponosni na vas. Zato vas i pratimo financijski i logistički. Zapovjednik Mario Stipetić još mi je prošle godine, nakon što ste se vratili s Vatrogasne olimpijade, rekao da ćete sljedeći put ići s dvije ekipe. Evo, pokazalo se da je bio u pravu i njemu idu velike zasluge za sve ovo – istaknuo je Mrakovčić.

Vatrogasna zajednica nagradila je svaku ekipu s po 25 tisuća kuna, a donaciji se priključio i Grad Velika Gorica. Sredstva će se utrošiti na nabavku potrebnih dijelova opreme kako bi nastup na olimpijadi bio što kvalitetniji. Sretno Ribničani!

 

Objava Mladež DVD-a Ribnica ide na Vatrogasnu olimpijadu: Dobili novčanu donaciju od Vatrogasne zajednice i Grada za nabavu potrebne opreme pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.