Prijava

Vaša prijava

Počele prijave za posao pomoćnika u nastavi za učenike goričkih osnovnih škola

[]

nastavi

Grad Velika Gorica raspisao je javni poziv za posao pomoćnika u nastavi u osnovnim školama za školsku godinu 2022./23.

Pomoćnik u nastavi bit će zaposlen na nepuno radno vrijeme od 21 do 33 sata tjedno te ima pravo na naknadu za prijevoz na rad u skladu s propisima za zaposlene u osnovnim školama. Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme do 10 mjeseci. Prijaviti se mogu osobe koje imaju najmanje završenu četverogodišnju srednju školu.

Osnovna zadaća pomoćnika u nastavi je pružanje neposredne podrške i pomoći učenicima s teškoćama u razvoju sa ciljem poboljšanja njihovih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja.

Odabir osoba koje će izvršavati poslove pomoćnika u nastavi izvršit će Projektni tim za pripremu i provedbu projekta „Svako dijete ima pravo na obrazovanje“ u suradnji s predstavnicima škola – partnera u projektu.

S odabranim pomoćnicima u nastavi škole kojima je osnivač Grad Velika Gorica sklopit će ugovor o radu na određeno, nepuno radno vrijeme kojim će se definirati međusobna prava i obaveze.

Uz prijavu na Javni poziv, kandidati su dužni priložiti prijavni obrazac, životopis, dokaz o stručnoj spremi (neovjerena preslika), dokaz o hrvatskom državljanstvu (neovjerena preslika osobne iskaznice ili domovnice), dokaz o prebivalištu (neovjerena preslika osobne iskaznice ili uvjerenja o prebivalištu) i dokaz da se ne vodi kazneni i istražni postupak (neovjerena preslika uvjerenja o nekažnjavanju – ne starije od 3 mjeseca).

Rok za podnošenje prijava je 15. srpnja 2022. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

 

 

Objava Počele prijave za posao pomoćnika u nastavi za učenike goričkih osnovnih škola pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.