Prijava

Vaša prijava

Za ljubitelje sevdaha: U Pučkom učilištu u subotu nastupa Pavo Anić, ulaz je besplatan

[]

anić

Ako volite sevdah, onda svakako dođite u Pučko otvoreno učilište u subotu od 19 sati gdje će koncert održati mladi glazbenik Pavo Anić.

Koncert pod nazivom Sevdah – ljubav na prvi zvuk održava se povodom Međunarodnog dana bijelog štapa.

Pavo je publiku osvojio kao finalist popularnog showa Supertalent, a koliko je zaista talentiran uvjerit će se i Goričani.

Rođen je 1997. godine, student je treće godine pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, muzika je njegov život, a sevdah i harmonika ljubav na prvi zvuk.

Svojim apsolutnim sluhom samostalno je savladao sviranje i pjevanje te s 12 godina prvi put javno nastupa i pobjeđuje na prvom amaterskom festivalu u Sisku. Od tada bilježi samo uspone te postaje prepoznat u krugu interpretatora sevdaha.

Redovan je gost i pobjednik na raznim festivalima u regiji, a jedna od najdražih nagrada je prva nagrada kao autor muzike za pjesmu ‘Mostar grade’ koju i interpretira na Ilidži 2017. godine, ističu iz Pučkog učilišta.

Iste godine Pavo Anić bio je i finalist popularnog showa Supertalent. Nastupa uz poznata imena i imena doajena narodne muzike na večerima sevdaha u Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Ljubljani i Beogradu.

Ulaz na koncert je besplatan.

 

Objava Za ljubitelje sevdaha: U Pučkom učilištu u subotu nastupa Pavo Anić, ulaz je besplatan pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.