Prijava

Vaša prijava

Počeo je Advent u Velikoj Gorici: Ne propustite zabavu za cijelu obitelj uz odabrane delicije na Adventskom sajmu kod Muzeja Turopolja

[]

advent vg

Advent u Gorici, najveća blagdanska manifestacija u Turopolju, u subotu poslijepodne i službeno je otvorena. S radom je, naime, počelo klizalište u parku pokraj Muzeja Turopolja i Adventski sajam.

Prava je to lokacija za uživanje u nekoj od tradicionalnih adventskih poslastica i zabavu. U ponudi su domaći turopoljski štrukli s makom kao naša verzija poznatih germknedli, bavarske kobasice, peciva sa zeljem i buncekom, fritule, kuhano vino i gin, tople rakije te još mnogo toga.

Radno vrijeme klizališta je radnim danom od 15 do 22 sata, a u dane vikenda i školskih praznika od 8 do 22 sata. Cijena klizanja iznosi 20 kuna ako imate svoje klizaljke ili 25 kuna ako plaćate ulaznicu i klizaljke.

Vrhunac zabave na platou pokraj Muzeja bit će večerašnji koncert Sanje, Marinka i Zeca koji će zasigurno razgaliti srca obožavateljima hitova legendarnih Novih fosila. Koncert počinje u 19:30 sati.

Već sutra, u nedjelju, Advent se nastavlja u 10 sati otvorenjem Božićnog sela. Park Plemenite općine turopoljske tako će postati pravi Vilenjački poligon, gdje će mališani moći sudjelovati u raznim igraonicama, radionicama, pogledati raznolike lutkarske i mađioničarske predstave.

Djeda Božićnjaka nemojte čekati doma, potražite ga u Božićnom selu, a pisma u kojima će se sakriti najljepše blagdanske želje pisat će se u nekoliko termina uz pričanje čarobnih priča. Izrađivanje božićnih ukrasa, oslikavanje lica, izrada blagdanskih čestitki dio su programa u kojima podjednako mogu uživati mali, ali i veliki te pokazati svoju kreativnost, a možda i izraditi poklon koji će svojim najmilijima ostaviti ispod jelke.

Iz Turističke zajednice Velike Gorice poručuju da posjetitelje Adventa u Gorici čeka pregršt zabave sljedećih tjedana…

Advent u Gorici u fotografijama:

Objava Počeo je Advent u Velikoj Gorici: Ne propustite zabavu za cijelu obitelj uz odabrane delicije na Adventskom sajmu kod Muzeja Turopolja pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


U nedjelju protiv Cedevite Junior

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike