Prijava

Vaša prijava

Slobodna radna mjesta na području Velike Gorice: Traže 141 radnicu i radnika, zapošljavaju liječnike, skladištare, poštare, čuvare, stjuardese…

[]

mjesta

Na Burzi rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ova je godina počela u ritmu cijele prošle godine – posla ima, svakodnevno se objavljuju nova slobodna radna mjesta, a, očito, nedostaje radnika. Na području čitave Hrvatske trenutačno je aktivan 6131 oglas kojim se traži 15.450 radnica i radnika. Za rad na području Velike Gorice trenutačno je aktivno 54 oglasa, a radna mjesta su otvorena za 141 radnicu i radnika.

Dom zdravlja Zagrebačke županije traži četvero liječnika za rad u velikogoričkom Domu zdravlja. Radi se o radnom odnosu na određeno vrijeme kao zamjene, a u na oglas se mogu javiti i umirovljenici.

Zrakoplovna tvrtka Trade Air objavio je natječaj kojim nudi besplatno školovanje za 20 članica ili članova kabinskog osoblja. Osnovni zahtjevi za potencijalne kandidate su, među ostalim, punoljetnost, dobro zdravstveno stanje, završena srednja škola, minimalna visina 160 centimetara, aktivno znanje engleskog jezika… Kandidatkinje i kandidati ne smiju imati vidljive tetovaže i piercinge. Natječaj je otvoren do kraja siječnja.

Hrvatska pošta i dalje traži poštarice i poštare za rad na području Velike Gorice, ukupno je otvoreno osam radnih mjesta, a natječaji vrijede do kraja ovog mjeseca.

Tvrtka Bilić-Erić traži deset zaštitara ili zaštitarki, te isti broj čuvara ili čuvarica. Osobe će biti zaposlene na određeno radno vrijeme, navodi se u oglasima, zbog povećanog opsega posla.

Radnih mjesta na području našeg grada ima još, a koja se sve zanimanja traže možete svakodnevno pratiti na Burzi rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Objava Slobodna radna mjesta na području Velike Gorice: Traže 141 radnicu i radnika, zapošljavaju liječnike, skladištare, poštare, čuvare, stjuardese… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.