Prijava

Vaša prijava

Na pisti ZTC-a u subotu će se održati prvi HAKS Car Meet: Stižu vlasnici i ljubitelji brzih jurilica, ulaz je besplatan

[]

brzih

Ljubitelji brzih automobila ipak se neće okupiti u subotu, 23. rujna na pisti Zrakoplovno-tehničkog centra na prvom HAKS Car Meetu. Naime, zbog najavljenog lošeg vremena susret je otkazan.

Sigurnost izlagača i posjetitelja je prioritet organizacijskog odbora HAKS Car Meeta te nam je želja ovakav atraktivan događaj za ljubitelje sportskih i skupocjenih automobila organizirati u optimalnim vremenskim uvjetima. O novom datumu uskoro ćemo vas obavijestiti – poručili su organizatori.

Pista ZTC-a ima bogatu povijest automobilističkih utrka te će ponovno postati mjesto na kojem će se, pod kontroliranim i legalnim uvjetima, održavati događaji koji privlače zaljubljenike u sportske i skupocjene automobile.

Na događaju vas očekuje simulacija prevrtanja vozila u potpuno sigurnom okruženju, letački display policijskog helikoptera, predstavljanje najnovijih vozila Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) te brojna druga zanimljiva iznenađenja. Također, HAKS Car Meet pruža priliku svim zaljubljenicima u automobile da izlože svoje jedinstvene automobile. Za sve članove Hrvatskog auto i karting saveza osigurana su posebna mjesta i nezaboravno iskustvo, najavili su organizatori.

HAKS Car Meet trebao se održati 22. srpnja, ali zbog velikog nevremena i šteta koje su nastale je otkazan. Umjesto ilegalnih utrka na parkiralištima trgovačkih centara, zaljubljenici u sportske automobile to će sada moći raditi na legalan način na ovoj stazi.

Objava Na pisti ZTC-a u subotu će se održati prvi HAKS Car Meet: Stižu vlasnici i ljubitelji brzih jurilica, ulaz je besplatan pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.