Prijava

Vaša prijava

Osvojili su četiri zlatne medalje i jednu srebrnu na jakom turniru: Potpuna dominacija plesača ARRK Gorice

[]

plesači

Plesači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Ukrajine sudjelovali su na natjecanju u akrobatskom rock ‘n’ roll u zagrebačkom Podsusedu. Među mnogobrojnim formacijama i parovima, posebno su se istaknuli plesači Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica.

Već je poznato da se ARRK Gorica s natjecanja vraća s puno medalja, ali ovaj put su nadmašili sva očekivanja jer su osvojili zlatne medalje u četiri kategorije te srebro u jednoj kategoriji.

Prvo mjesto osvojile su formacije u svojim kategorijama: Dolls u kategoriji Mala ženska juniorska formacija, Bubblegum u kategoriji Velike formacije 1, Lollipop u kategoriji Velike formacije 3 i Wednesday u kategoriji Velike formacije 2.

Na pobjedničko postolje su se popele i plesačice iz formacije Revolution koje su u kategoriji Ženska seniorska formacija osvojile izvrsno treće mjesto.

Uz impresivne rezultate formacija, vrijedi istaknuti i postignuća plesača koji se natječu u paru. U kategoriji Mlađih juniora 2 David Kovač Savanović i Leona Hrvačić zauzeli su visoko peto mjesto, dok su Marko Kovač Savanović i Lauta Matijević zauzeli deveto mjesto u kategoriji Mlađih juniora 1, objavili su iz kluba.

plesači

plesači

Objava Osvojili su četiri zlatne medalje i jednu srebrnu na jakom turniru: Potpuna dominacija plesača ARRK Gorice pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.