Prijava

Vaša prijava

Dogovor sa ZET-om: Zagrebački autobusi će Goričane voziti do kraja godine, nastavljaju se pregovori za sljedeću godinu

[]

ZET nastavlja voziti Goričane i dalje jer je postignut dogovor Grada Velike Gorice i zagrebačkog prijevoznika. Za sada je osiguran prijevoz ZET-a do kraja godine, što znači da će autobusi sutra normalno prometovati kao i do sada, uključujući i noćnu liniju, priopćili su iz gradske uprave. Također se nastavljaju razgovori o suradnji i u idućoj godini, navodi se u priopćenju.

Danas je zadnji dan važećeg ugovora između ZET-a i Velike Gorice i mnogobrojni Goričani su strahovali kako će sutra putovati u Zagreb na posao i u školu. Postignuti dogovor sa ZET-om važan je za sve oni koji svakodnevno putuju u Zagreb.

Podsjetimo, ZET je krajem kolovoza ukinuo noćnu liniju što je ogorčilo Goričane koji rade do kasnih noćnih sati i onda se moraju snalaziti kako bi se vratili svojim kućama. ZET je tvrdio da Grad Velika Gorica nije uopće ugovorio niti platio noćni prijevoz, a gradska uprava je čekala odgovor na pismo koje su poslali upravi ZET-u.

Noćne linije su vraćene u ponedjeljak, 28. rujna zahvaljujući zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću koji se bori za goričke glasove i očito mu je stalo da Goričani ne pate, kako je rekao.

Objava Dogovor sa ZET-om: Zagrebački autobusi će Goričane voziti do kraja godine, nastavljaju se pregovori za sljedeću godinu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.