Prijava

Vaša prijava

Osnovan ogranak Domovinskog pokreta u Velikoj Gorici: Miroslav Škoro prozvao vladajuće i oporbu, predsjednik ogranka postao Z. Lovrić

[]

Gorička politička scena od večeras je bogatija za jednu novu stranku. U vijećnici Pučkog otvorenog učilišta održana je osnivačka skupština velikogoričkog ogranka Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

Iz epidemioloških razloga skupu je nazočio ograničen broj članova novoosnovanog ogranka i uzvanika, među kojima je bio i sam predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

miroslav škoro

Uz njega, na skupštini je bio i saborski zastupnik DP Stjepo Bartulica, nositelj liste za 6. izbornu jedinicu na prošlim parlamentarnim izborima, organizacijski tajnik Mario Žepina te Igor Peternel.

Nakon pozdravnih riječi koordinatora Domovinskog pokreta za Zagrebačku županiju Domagoja Lovrića, jednoglasnim odlukama prihvaćeni su svi prijedlozi radnog predsjedništva. Tako je za predsjednika goričkog ogranka Domovinskog pokreta izabran umirovljeni liječnik i sveučilišni profesor Zvonimir Lovrić. Za potpredsjednike izabrani su Silvija Zovak i Gordan Kompes, dok će dužnost rizničara obavljati Goran Ivančić. Tajnik ogranka izabrat će se naknadno.

miroslav škoro
Zvonimir Lovrić, predsjednik goričkog ogranka Domovinskog pokreta / Foto: Matej Crnogaća

Novoizabrani predsjednik Lovrić u uvodnom je govoru kratko istaknuo kako je pred njima veliki posao promicanja nacionalnih interesa na lokalnoj razini, izrada programskih načela te priprema za predstojeće lokalne izbore.

Skupu su se na kraju obratili i Stjepo Bartulica te Miroslav Škoro, koji je istaknuo da od novoosnovanog ogranka traži odgovornost u radu kako bi Domovinski pokret bio svima njima na ponos – obrušivši se pritom na vladajuću strukturu, ali i oporbu, koje proziva za nedosljednost, nesposobnost i nepotizam.

Ostaje za vidjeti kakav će smjer i poziciju zauzeti nova stranka na uvijek vrućoj i zanimljivoj goričkoj političkoj sceni. (Matej Crnogaća)

miroslav škoro

Objava Osnovan ogranak Domovinskog pokreta u Velikoj Gorici: Miroslav Škoro prozvao vladajuće i oporbu, predsjednik ogranka postao Z. Lovrić pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Sesar: Imamo još 4 utakmice u 7 dana