Prijava

Vaša prijava

Čarobno nebo jutros iznad Velike Gorice: Naš čitatelj snimio je sjajnu fotografiju duge koja se nadvila nad gradom

[]

Čarobno jutro svanulo je danas iznad Velike Gorice. Padala je umjereno jaka kiša uz istodobno kidanje naoblake na nebu. Taj je spoj rezultirao dugom koja se nadvila nad naš grad, a taj prizor uočio je i naš čitatelj.

Taj predivni prizor je sinimio i odlučio s nama podijeliti svoju fotografiju. Na njoj se vidi kako se “čitava“ Velika Gorica smjestila ispod duge kao da je štiti od svih nevolja koje su nas zadesile ove 2020. godine.

– Htio sam podijeliti ovu fotografiju sa svima da nam pruži malo svjetla na kraju ove ne baš svijetle godine – kazao je naš čitatelj.

Čitatelji Gorice.info ove su nam godine poslali niz svojih fotografskih uradaka koje možete vidjeti na ovom linku.

Inače na našem području do kraja dana moglo bi biti još ovakvih lijepih prizora duge na nebu. Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda očekuje nas dan u kojem će se smjenjivati oblaci, sunce i kiša. Temperatura zraka doseći će 11 stupnjeva Celzijevih.

Sutra nas, pak, očekuje djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. Više oblaka, moguće i malo kiše, bit će ujutro te ponovno navečer. Vjetar uglavnom slab. Najniža temperatura od 2 do 4, a najviša oko 9 °C.

Objava Čarobno nebo jutros iznad Velike Gorice: Naš čitatelj snimio je sjajnu fotografiju duge koja se nadvila nad gradom pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.