Prijava

Vaša prijava

Lopov-umirovljenik uhićen dok je provaljivao u kuću na području Velike Gorice, kao i njegov nešto mlađi “kolega“ koji je dilao marihuanu

[]

Lopov-umirovljenik uhićen je u Kobiliću, naselju na području Velike Gorice, u subotu oko 1:35 sati. Naime, muškarac star 65 godina u to je gluho doba noći, dok se temperatura spustila na -7 stupnjeva Celzijevih, pokušao je provaliti u kuću u Kobiliću.

No policajci su ga uhvatili na djelu. Nije, međutim, nakon toga sve proteklo mirno. Lopov-umirovljenik pokušao je pobjeći, pa policijski službenici nisu imali ništa drugo do upotrijebiti sredstva prisile. Tako vezanog priveli su ga u službene prostorije na kriminalističku obradu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke ovih dana bavili su se još jednim muškarcem sličnih godina goričkom lopovu, odnosno njegovim tek četiri godine mlađim ”kolegom”. On se bavio dilanjem marihuane pa je privukao pažnju policajaca. Policija sumnja da je na ilegalnom tržištu, s namjerom daljnje preprodaje, nabavio veće količine marihuane, koju je potom neovlašteno posjedovao i skrivao na adresi stanovanja na području Dugog Sela, a radi daljnje preprodaje.

Sumnja je potvrđena u protupravno ponašanje 61-godišnjaka ovih dana kada je u svojoj kući dragovoljno predao policajcima vrećicu s 531 gramom marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Objava Lopov-umirovljenik uhićen dok je provaljivao u kuću na području Velike Gorice, kao i njegov nešto mlađi “kolega“ koji je dilao marihuanu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.