Prijava

Vaša prijava

Grad Velika Gorica daje jednokratnu financijsku pomoć udrugama za razvoj vatrogastva: Za dobre projekte možete dobiti do 30 tisuća kuna

[]

Grad Velika Gorica raspisao je javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora za programe i projekte razvoja vatrogastva i pružanja zaštite od požara koji se provodi na području Grada Velike Gorice u 2021. godini. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000  kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 30.000 kuna.

Udruge mogu prijaviti program ili projekt za aktivnosti koje doprinose zaštiti od požara i promiču razvoj volonterstva. Za financiranje programa i projekata vatrogastva na raspolaganju je 200.000 kuna.

Prijavu projekta može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga te koja je podnijela zahtjev za usklađenje udruge sa novim Zakonom o udrugama, koja je programski usmjerena na rad u protupožarnoj zaštiti što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge, koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i koja je ispunila ugovorne obveze prema Gradu Velikoj Gorici te svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Javni poziv ostaje otvoren do iskorištenja sredstava ili do kraja 2021. godine.

 

Objava Grad Velika Gorica daje jednokratnu financijsku pomoć udrugama za razvoj vatrogastva: Za dobre projekte možete dobiti do 30 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.