Prijava

Vaša prijava

ODRŽAN TRADICIJONALNI GODIŠNJI DOMJENAK S PREDSTAVNICIMA SUVLASNIKA


Uspješnu poslovnu godinu društvo je obilježilo na tradicionalnom zajedničkom domjenku i druženju predstavnika suvlasnika stambenih zgrada, poslovnih partnera, Uprave i djelatnika GSG-a Velika Gorica d.o.o., koji je održan 11. prosinca u restoranu “Phoenix”.

Domjenku su se, na zadovoljstvo svih, odazvali i bivši predsjednici Uprave društva kao i dio umirovljenih djelatnika, a sve zajedno prigodnim je riječima pozdravio direktor GSG-a Tomislav Landeka, zahvalio se na zavidnoj suradnji u 2015. godini, te svim prisutnima zaželio puno uspjeha, kako na privatnom tako i na poslovnom planu u Novoj 2016. godini.

 

Domaćini nisu propustili priliku da se prigodnim plaketama zahvale predstavnicima suvlasnika koji su ove godine navršili jubilarnu 10. godišnjicu neprekidnog obavljanja ove sve važnije dužnosti: Gordani Dukarić, Ivani Brčić i Martinu Kljaiću. Zaslužena priznanja uručio im je zamjenik gradonačelnika, gospodin Ervin Kolarec, uz zahvalu svima nazočnima na novom iskoraku i zajedničkom doprinosu i dosegu u pogledu održavanja stambenih zgrada te uz prigodne čestitke i naljepše želje prigodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

 

Rezimirajući sve napravljeno, 2015. godina se u GSG-u Velika Gorica d.o.o. ispraća s puno zadovoljstva i veselja, ali i s pokojim tračkom sjete. No, s radošću se nazdravlja i Novoj, u očekivanju da bude barem jednako dobra, ako ne i bolja nego je to bila Stara!

Galerija fotografija: