Prijava

Vaša prijava

Kako se dodjeljuju gradski stanovi?


AKCIJA ŽIVOG ZIDA VELIKE GORICE

Kako se dodjeljuju gradski stanovi?

hulec nikola IMG_8314 potpis
Živi zid optužuje gradonačelnika Barišića da je protuzakonito dodijelio gradski stan svom stranačkom kolegi i zaposleniku Gradske uprave Nikoli Hulecu koji je upućenima poznat kao osoba koja je, navodno, skupljala potpise za Milana Kujundžića kad se borio za predsjednika HDZ-a. Neki misle da je to „neka tajna veza“ jer je i Dražen Barišić na unutarstranačkim izborima podržavao Milana Kujundžića.

Živi zid će u petak 13. ožujka u 10 sati ispred zgrade gradske uprave održati javni prosvjed i poziv gradonačelniku Barišiću da javnosti objasni kako je Nikola Hulac dobio na korištenje gradski stan, iako, tvrdi Živi zid Velike Gorice, nije imao zakonske uvjete za to. „Obzirom na informacije i dokumente koje posjedujemo sumnjamo da je postupak dodjele stana bio namješten te zbog toga tražimo javno očitovanje i pokazivanje kompletne dokumentacije“, stoji u pozivu Živog zida medijima.

Kad se u gradskoj upravi pročulo da će se dogoditi javno prozivanje gradonačelnika zbog sumnji za malverzacije pri dodjeli gradskih stanova, u gradskoj upravi, tvrdi naš izvor blizak gradonačelniku, nastala je opća panika. Najbliže suradnice i suradnici gradonačelnika moraju se u petak pojaviti na poslu već u osam sati. Živi zid sumnja da će možda netko krivotvoriti natječajnu dokumentaciju i ugovor o korištenju stana u kojem je Nikola Hulec, koji preko ugovora o radu već duže vrijeme radi u Gradskoj upravi.