Prijava

Vaša prijava

26. ožujka u Knjižnici radionica za poboljšanje vida


Četrti četrtek – Radionice razmjene vještina

knjiznica radionica vid

Poboljšajte svoj vid prirodnim putem, po metodi Lea Angarta u četvrtak, 26. ožujka u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Zagrebačka 37.  Voditelj radionice je Ivan Odak. 

Na radionici razmjene vještina u četvrtak 26. ožujka 2015. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle možete naučiti kako jednostavnim vježbama poboljšati svoj vid pa čak i riješiti se naočala! Ivan Odak, voditelj radionice, zanat je ispekao kod samog majstora ove metode Lea Angarta, a njegovom  ljubaznošću i dobrom voljom možete saznati stvari koje vam nitko neće reći o vašem vidu! Naučit ćete metode vizualizacije, samoupoznavanja i fizičke vježbe koje će vam pomoći da prirodnim putem vratite svoj dobar vid i riješite se naočala za čitanje, kratko i dalekovidnosti i astigmatizma te poboljšajte oštrinu vida.  A dobrim vidom daleko se vidi…

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina.  Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.