Prijava

Vaša prijava

Ispostava Studentskog centra otvorena na Veleučilištu Velika Gorica


 

VELEUCILISTE TOTH IVAN, PORTRET 2 IMG_5770 - Copy
Na Veleučilištu Velika Gorica jučer (29. travnja)  je počela s radom Ispostava Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu.

Od sada će studenti VVG-a, ali i svi studenti s velikogoričkog područja na Veleučilištu Velika Gorica moći dobiti informacije o povremenom i privremenom radu, pravima i obvezama, podizati ugovore i obaviti sve ostale administrativne poslove vezane uz zapošljavanja posredstvom Student servisa. Ispostava SC-a nalazi se u prizemlju glavne zgrade Veleučilišta i radit će svaki radni dan od 7.30 do 15.30.

Na otvorenju Ispostave SC-a studente i okupljene nastavnike i djelatnike pozdravio je dekan Veleučilišta mr. sc. Ivan Toth, koji je naglasio kako je otvaranje ove Ispostave još jedan pokazatelj da Veleučilište Velika Gorica brine o svojih 1 500 studenata i njihovom standardu te im zaželio puno uspjeha u studiranju i zapošljavanju. Voditelj Student servisa Tomislav Jurkić ovom je prilikom najavio realizaciju novog projekta koji ide u korist sve većeg broja velikogoričkih studenata, a to je otvaranje studentske menze , na čemu Veleučilište radi već niz godina.

Kolege studente pozdravili su i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Petar Labrović i predsjednik Studentskog zbora Veleučilišta Velika Gorica Mihael Đevenica.