Prijava

Vaša prijava

Karataši Velike Gorice uspješni u Bratislavi i na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste


 

IMG_3898

Karataši Velike Gorice su nastupili u protekla dva vikenda na dva vrlo bitna natjecanja.
Kadeti i juniori su nastupili 25.ožujka na jakom turniru u Bratislavi pod nazivom Grand Prix Slovakia. Goričani su nastupili pod grbom Hrvatske jer su put Bratislave otišli samo sportaši sa šireg popisa kadetske i juniorske reprezentacije. U Karate klubu Velika Gorica ističu da su ponosni što imaju 7 reprezentativaca u kadetskom i juniorskom uzrastu. Najviše su se istaknuli Igor Vrban i Kristijan Obrazović i popeli se na pobjedničko postolje. Igor Vrban je osvojio zlato u kategoriji kadeta +70kg, a Kristijan broncu u mlađim seniorima -60kg. Obojica su trebali raditi još jednu kategoriju ali su se nažalost ozlijedila, tako da su se morali zadovoljiti nastupom u jednoj kategoriji. Ostali članovi su bili blizu medalje, no bilo je potrebno malo sportske sreće.
Nastupili su još: Mia Mijović, Patrik Macukić, Borna Novak, Petar Orešković i Ivor Babić.
Idućeg vikenda slijedi nastup na turniru u Đurđevcu, a cilj je pripremiti se što bolje za Svjetski kup koji se održava u Hrvatskoj u Umagu krajem lipnja.

Prošlog vikenda 01. i 02.travnja održano je u Ivankovu prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, do 14. godine starosti.
Osvojene su tri medalje, 1 srebro i dvije bronce, a mnogi su bili nadomak medalji.
Dominik Kučan se najviše istaknuo osvojivši srebro u kategoriji ml.kadeta -57kg. Dominik je napravio veliki rezultat pogotovo iz razloga jer mu je to peta zaredom osvojena medalja sa prvenstva Hrvatske. Na pobjedničko postolje su se popeli još Luka Tačković u učenicima -30kg i Ivan Ivelj u ml.kadetima -36kg. Obojica gube tijesno u polufinalnim borbama, no pobjeđuju u repasažu u borbi za broncu.

IMG_3895
IMG_3805
IMG_3815
IMG_3887
IMG_3893
IMG_3898
IMG_3917


FOTO Goričkim ulicama, 3. travnja 2017.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU