Prijava

Vaša prijava

Božićni koncert u Bukevju


IMAG7128_1
IMAG7137_1
IMAG7165_1
IMAG7168_1
IMAG7172_1
IMAG7203_1
IMAG7206_1

Već četvrtu  godinu  za  redom u Bukevju je 16. prosinca organiziran koncert za nadolazeće blagdane.

Sudjelovali su: KUD Veleševec, KUD Slavuj, Zbor umirovljenika i starijih osoba općine Orle te mješovita  dječja skupina koja djeluje na području općine Orle.

Ulaz je bio slobodan, a za  osvježenje  uz  sokove  i  kolače  pobrinuli  su  se svi sudionici koncerta.

Na  božićnim štandovima  mogli  su se kupiti  razni ukrasi koje su izrađivale žene s djecom na kreativnim radionicama  iz Bukevja, Vrbova, Veleševca i Suše. Sav novac namijenjen je za djecu i njihovim potrebama (opremanje društvenih domova dječjim igrama, možda i koje računalo ili za sportske rekvizite na dječjim igralištima).

Za estetsko uređenje pobrinuli su se: Štefica  Dianežević i njezina ekipa (Vugrinec Paula, Vučin Marija, Majstorović Ana, Majstorović Iva ,Vučin Karmen, Diminčić Lucia i Dergez Antonela), gospođa  Jadranka te obitelj Davora Stuparića  koja je donirala bor.

Veliku podršku  organizatorima su bili mnogobrojni gosti ne samo sa područja Općine Orle već i šire. Načelnik Općine sa svojim zamjenikom, vijećnici te predstavnici iz mjesnih odbora i ostalih društava uživali su u raznovrsnom programu. MO Bukevje osigurao je prostor i pomogao u organizaciji, a ulogu voditeljice preuzela je Jasminka Podlejan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Volonteri u posjetu Centru za odgoj i obrazovanje