Prijava

Vaša prijava

Odgovor Štefana Stanešića na priopćenje HSS-a Zagrebačke županije


hnr preuzmi
„Očekivane lažne optužbe HSS-a Zagrebačke županije na račun predsjednika NHR-a Velika Gorica, Štefana Stanešića, loš su i providan pokušaj manipulacije izazvan nedavnom objavom NHR-a u kojoj se prokazuje ratni put i stvarna narav Kreše Beljaka.

Članovi NHR-a Velika Gorica potpora su radu našega predsjednika Stanešića koji je prilikom samostalnog istupa iz HSS-a zbog nezadovoljstva radom i ponašanjem Kreše Beljaka, te uključenjem u Neovisne za Hrvatsku, privukao i dobar dio članova HSS-a koji svoje domoljublje svakodnevno dokazuju svojim radom.

Optužbe sadašnjeg HSS-a pod vodstvom Kreše Beljaka ne mogu nas obeshrabriti, već su jamstvo da radimo dobro i ispravno!

Prilažemo i odgovor gospodina Stanešića

“Uvažena gospođo Martina Glasnović.

Čitajući Vaše priopćenje, zaključujem da iznosite neistine!

S osuđenim lopovom Beljakom u prvi sukob dolazim kad je pjevača Marka Perkovića Thompsona nazvao fašistom.

Nakon izrade novog Statuta HSS-a, kao tadašnji predsjednik gradske organizacije, uručio sam Vam pisani prigovor u kojemu izražavam ogorčenost statutom.

Naime, tražio sam da se omogući svim članovima pravo da se kandidiraju za predsjednika HSS-a što po novom statutu nije omogućeno.

Također, tražio sam da se    usvoji članak po kojemu se za mjesto predsjednika ne može kandidirati netko tko je optužen za kazneno djelo.

Nadalje, lažno optužujete da sam izbačen iz HSS-a. Ne! Suspendiran sam, jer sam se usudio iznijeti svoje mišljenje, iako u statutu HSS-a jasno piše da svaki član ima pravo izraziti svoje mišljenje te zbog toga ne smije snositi sankcije. No, Vi me dajete na Sud časti koji o mom “slučaju” nije ni stigao donijeti odluku, jer sam zbog svoga dostojanstva i vjerujući u ispravnost svoga stava pristupio ondje gdje se do stava, istine, časti i dostojanstva drži –  Neovisnima za Hrvatsku na čelu s Brunom Esih.

Što se tiče HVIDRA-e. Nisam ja smijenio staro vodstvo HVIDRA-e nego tijelo koje se zove Skupština! I sa time se ponosim kako ja, tako i ostalo članstvo, jer napokon imamo vodstvo koje radi transparentno.

U svezi s ratnim putom osuđenog lopova Krešimira Beljaka i videa koji sam uime NHR-a imao čast snimiti s poznatim pripadnikom HOS-a Tomislavom Čaušićem, drago mi je da Vas boli toliko da je izazvao ovakvu reakciju.

Vjera u Boga i Hrvatska sloga!”

Štefan Stanešić,

Neovisni za Hrvatsku – NHR Velika Gorica