Prijava

Vaša prijava

Hrvoje Majcunić igrat će sveučilišnu košarku

[]

Gorički junior Hrvoje Majcunić će  nakon odrađene zadnje juniorske sezone u Gorici karijeru nastaviti na Harding Universityu iz Arkansasa!

Na ovaj će način osim košarkaške razvijati i svoju sveučilišnu karijeru.

Hrvoje je kroz mlađe kategorije igrao za Goricu i Cibonu. U redovima Gorice osvajao je medalje na državnim prvenstvima za mlađe kadete U tekućoj sezoni postao je najbolji strijelac 1. juniorske lige – Centar postigavši 353 koša  u 14 utakmica ili 25,2 poena u prosjeku. Bio je i članom  zlatne generacije hrvatske kadetske reprezentacije koja se popela na vrh Europe 2018. godine u Novom Sadu!

“Htio bih se zahvaliti prije svega svojim roditeljima na podršci te svima koji su pomogli da se ovo ostvari. Želim isto tako zahvaliti svim mojim suigračima s kojima sam ikada imao priliku dijeliti svlačionicu, ali i trenerima koji su iz mene izvlačili ono najbolje svakim treningom. Riječi ne mogu opisati trenutne osjećaje. Ne mogu dočekati nastavak svoje košarkaške karijere na Harding Universityu.” – objavio je Majcunić na svom Instagram profilu.

Zahvaljujemo se Hrvoju na ogromnom doprinosu koji je dao igrajući za goričke mlađe kategorije i želimo mu puno sreće u SAD-u!

The post Hrvoje Majcunić igrat će sveučilišnu košarku appeared first on Košarkaški klub Gorica.