Prijava

Vaša prijava

U nedjelju na gostovanje u Draženov dom

[]

Bikovi će priliku za nove bodove tražiti na teškom gostovanju protiv Cibone

U 16. kolu HT Premijer lige gostujemo u Draženovom domu protiv ekipe Cibone koja se uz Split i Zadar nalazi na vrhu prvenstvene tablice. Vukovi u svom rosteru imaju nekoliko legendi goričke košarke poput Kapuste, Majcunića, Bakovića, Mazalina i Ljubičića, a vodi ih dugogodišnji trener Gorice Josip Sesar. Tu su i iskusni reprezentativci poput Filipa Bundovića, Slovenca Blaža Mesičeka i srpskog internacionalca Aleksandra Aranitovića. Osim u domaćem prvenstvu Cibosi odlično guraju i u ABA ligi gdje imaju velike izglede da izbore playoff.

Stoga će naš trener Braslav Turić imati iznimno težak zadatak da dođemo do novih gostujućih bodova pogotovo jer Dino Cinac još uvijek nije oporavljen:

Cibona je izuzetno težak protivnik. Kvalitetno su pokriveni na svim pozicijama te igraju jako dobru košarku. U narednom periodu od 8 dana čeka nas 5 teških utakmica, a Cibona je prva od njih. Nas trenutno ne prati rezultat, međutim moji igrači odlično treniraju. Svaki trening idu na 100%, vjerujem u njih i znam da ćemo s ovakvim njihovim pristupom doći do potrebnih pobjeda” – zaključio je glavni strateg Bikova Braslav Turić.

Karlo Uljarević seniorski staž je gradio upravo u našem nedjeljnom protivniku, a zatim je preko Cibone i Zadra došao u Goricu i jedan je od naših najpouzdanijih igrača: Čeka nas jako teška utakmica i odličan protivnik. Poznajemo dobro većinu njihovih igrača jer su igrali u Gorici. Mi smo u jako negativnom nizu, ali pokušat ćemo dati sve od sebe da odigramo što je moguće bolje pa što bude – riječi su najboljeg asistenta Goričana ove sezone.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 22. prosinca s početkom u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

 

The post U nedjelju na gostovanje u Draženov dom appeared first on Košarkaški klub Gorica.