Prijava

Vaša prijava

VIDEO: Spiderman i krafnoled zovu vas na Turopoljski fašnik!

[]

Turopoljski fašnik ima dugu tradiciju. Fašničke spelancije i ludovanje gradskim ulicama doživjet će svoje 114. izdanje, a Fašnička republika s Princom Fašnikom trajat će od 3. do 21. veljače, najavila je za današnjeg druženja s medijima direktorica Turističke zajednice Grada Velike Gorice Maja Toth.

Fašnička republika zavladat će 3. veljače preuzimanjem ključeva grada, 11. siječnja tulum pod maskama priprema se za najmlađe, tjedan dana kasnije gradskim ulicama proći će velika fašnička povorka. Kulminacija vladavine Princa Fašnika bit će njegovo spaljivanje 21. veljače.

-Svi koji žele mogu se prijaviti. Svi su pozvani i su nam dobro došli. U suradnji s Gradom želi Fašniku vratiti nekadašnji sjaj. Želimo da to ponovno bude šareno veselo i razigrano- najavila je direktorica Maja Toth te najavila kako na ovogodišnji fašnik dolaze fašničke grupe iz okolice, a vrlo vjerojatno i iz inozemstva.

Sve posjetitelje na ovogodišnjem fašniku očekuje i jedinstvena poslastica – krafnoled, koji će se moći kušati samo za vrijeme trajanja Fašničke republike, za koji je najzaslužniji dizajner Goran Štimac.

-Riječ je o jedinstvenom proizvodu koji se može probati samo u Velikoj Gorici od 3. do 21. veljače- naglasila je Toth i otkrila kako je Turistička zajednica postigla suradnju s tvrtkom Tim 360, koja priprema poznate Select Box-ove.

Svi zainteresirani pojedinci i grupe za sudjelovanje na 114. Turopoljskom fašniku to mogu ostvariti prijavom putem prijavnica koje se mogu preuzeti u uredu Turističke zajednice (Trg kralja Tomislava 2) te na web stranici. Prijave traju do 1.2. za Mali fašnik, odnosno do 8.2. za Veliku fašničku povorku.

Objava VIDEO: Spiderman i krafnoled zovu vas na Turopoljski fašnik! pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.